Jens Wessberg Logo
Jens Wessberg

JENS WESSBERG

DIREKTØR, INDEHAVER
Rådgivning, projektering

Alexzander Wick

Alexzander Wick

TEKNISK DESIGNER
Fagtilsyn, Certificeret dronefører

Om os

Jens Wessberg er et lille firma med en unik dedikation til alle opgaver. Vores speciale er sportsanlæg, og vi kan varetage alle faser i et byggeri eller en renovering. Vi styrer altid processerne med stort overblik og engagement, og den personlig service er i højsædet hos os.

Når vi står for opførelsen eller renoveringen af et sportsanlæg, er vores vigtigste opgave, at projektet bliver en succes.

Det sikrer vi os gennem detaljerede forundersøgelser, vurdering af brugerscenarier og analyse af miljø og omgivelser – alt imens de gældende regler og lovgivningen overholdes til punkt og prikke. Vores erfaring i ingeniørfaget går mere end 30 år tilbage, og vi arbejder hver dag med den nyeste viden og nye projektmetoder.

Vores dybdegående specialviden indenfor sportsanlæg er ikke kun med til at sikre, at anlægget bliver udført byggeteknisk korrekt og med respekt for miljøet. Vi ved også, hvad der skal til, hvis anlægget skal blive en integreret del af lokalsamfundet og accepteres af borgerne. Når det sker, er vi i mål.

Som virksomhed er det vores overordnede mål at skabe de ydre rammer for, at vi kan udfolde os som mennesker – med sportsanlæg, der giver glæde, sundhed og livskvalitet. Se nærmere på nogle af de mange projekter vi har udført her.